De training ‘Mindful met je Peuter’ van januari 2020, kreeg een 10/10 van haar deelnemers. Floor en Iris vertellen over hoe ze trainers Loes Glandorff (mindfulnesstrainer) en Julia Offermans (orthopedagoog) ervaren hebben.

Floor (31, moeder van Lucas)

“Loes en Julia hebben veel kennis en zijn beiden fijn in de omgang, waardoor er een prettige sfeer was.

Julia heeft veel specifieke kennis op het gedrag en de ontwikkeling van peuters. Ze is daarnaast een lieve meid die in no-time de peuters om haar vingers windt. Lucas voelde zich fijn bij haar en zocht haar vaak op om met je te spelen. Daardoor kon ik zorgeloos mijn ogen sluiten tijdens de meditaties. Daarnaast gaf ze zinvolle feedback en info vanuit haar observaties, en interessante theorie vanuit haar vak.

Loes maakt scherpe observaties en speelt goed in op wat er per situatie nodig blijkt. Ze straalt rust uit en heeft een fijne stem, wat prettig luistert tijdens de meditaties. Dank voor alle kennis en vaardigheden. Deze training was een bijzondere reis.”

Iris (34, moeder van Maan)

“Loes is een warme, begripvolle trainer die veel kennis heeft en je goed kan begeleiden. Ze is oprecht en verteld open en eerlijk over haar ervaringen. Ze kan heel goed je verhaal samenvatten en vragen stellen die je aan het denken zetten.

Julia is een fijne trainer die veel kennis heeft en mij en mijn peuter goed begeleid heeft. Zelfs als ik met mijn ogen dicht aan het mediteren was. Ze kan goed de wereld van de peuter omschrijven en analyseren.

Loes geeft je een gevoel van vertrouwen. Ze kan heel goed doorvragen en als je afdwaalt kan ze je op een beleefde en empathische manier weer terug brengen naar het antwoord op de vraag. Ze heeft veel kennis die ze precies kan toepassen.

Julia heeft veel kennis die ze toepast. Ze kan precies benoemen wat je peuter doet en welke theorie daar achter zit. Ze geeft een gevoel van vertrouwen en de kinderen voelen zich op hun gemak bij haar. Ze kan ze goed begeleiden.”


– Dank jullie wel, Iris en Floor, voor jullie fijne feedback en al jullie harde werk tijdens de training!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.