Gratis introworkshop

Overweeg je een 8-weekse mindfulnesstraining te volgen? Dan ben je van harte welkom op een gratis intro-workshop. Ook als je de training één-op-één wilt gaan volgen.

 

Tijdens de workshop kun je in een informele sfeer:

  • Ervaren wat mindfulness is;

  • Meer te weten komen over het programma;

  • Kennismaken met de trainer.

Mindfulness?

Mindfulness kun je omschrijven als opmerkzaam zijn van het hier en nu, aanwezig zijn in zowel mooie als moeilijke momenten. Hierdoor stap je uit de automatische piloot en kun je bewust omgaan met wat er in en om je heen gebeurt. Mindfulness kan zo (werk)stress verlagen, terugval in depressies voorkomen en het herstel van burn-outs ondersteunen. Misschien wel even belangrijk: je geeft ook mooie momenten de volle aandacht.

Waarom een 8-weekse training?

Mindful zijn klinkt misschien eenvoudig, maar makkelijk is het niet. Hoe vaak raken we niet afgeleid? Daarom heeft de training een gedegen programma. Je oefent acht weken lang zowel met mediteren als in je dagelijks leven. Je bouwt hiermee genoeg ervaring op om mindfulness te beoefenen op een wijze die bij jou past.

‘Het lukt me steeds iets beter om uit de automatische piloot te stappen en bewustere keuzes te maken. Ik slaap beter en kan meer van het moment genieten. Ik kan het iedereen aanraden!’ – Ellen

Wil je graag een groepstraining volgen in Amsterdam of Utrecht? Vanwege onze aanstaande verhuizing naar regio Utrecht, staan er voorlopig geen Nederlandstalige groepstrainingen gepland.

Je bent van harte welkom bij de Engelstalige groepstraining (werkmaterialen in Nederlands mogelijk). Wil je een Nederlandstalige training volgen? Laat het me weten, en dan kijken we naar de planning.

 

Free intro workshop January 8th

ENGLISH SPOKEN

1:30pm – 3:00pm
Location: Yogaschool Noord
Nachtegaalstraat 157 (entry through Havikslaan 20-22)
1021 EZ Amsterdam

Sign up now

 

Free intro workshop April 3rd

ENGLISH SPOKEN

7:00pm – 8:30pm
Location: Yogaschool Noord
Nachtegaalstraat 157 (entry through Havikslaan 20-22)
1021 EZ Amsterdam

Sign up now