Gratis introworkshop

Overweeg je een 8-weekse mindfulnesstraining te volgen? Of wil je kennismaken met mindfulness? Dan ben je van harte welkom op een gratis introworkshop.

 

Tijdens de workshop kun je in een informele sfeer:

  • Ervaren wat mindfulness is;

  • Meer te weten komen over het programma;

  • Kennismaken met de trainer.

Mindfulness?

Mindfulness kun je omschrijven als opmerkzaam zijn van het hier en nu, aanwezig zijn in zowel mooie als moeilijke momenten. Hierdoor stap je uit de automatische piloot en kun je bewust omgaan met wat er in en om je heen gebeurt. Mindfulness kan zo (werk)stress verlagen, terugval in depressies voorkomen en het herstel van burn-outs ondersteunen. Misschien wel even belangrijk: je geeft ook mooie momenten de volle aandacht.

Waarom een 8-weekse training?

Mindful zijn klinkt misschien eenvoudig, maar makkelijk is het niet. Hoe vaak raken we niet afgeleid? Daarom heeft de training een gedegen programma. Je oefent acht weken lang zowel met mediteren als in je dagelijks leven. Je bouwt hiermee genoeg ervaring op om mindfulness te beoefenen op een wijze die bij jou past.

‘Het lukt me steeds iets beter om uit de automatische piloot te stappen en bewustere keuzes te maken. Ik slaap beter en kan meer van het moment genieten. Ik kan het iedereen aanraden!’ – Ellen

Vanwege zwangerschap is de volgende introworkshop in april 2021. Tot die tijd ben je welkom voor een individuele training, of een gratis telefonisch consult.