Samen met je peuter: gratis online workshop

Vanwege zwangerschap weer in april 2021


Samen mindful parenting ontdekken.
Voor ouders en hun peuters (15 maanden tot 4 jaar oud).

Het is niet altijd makkelijk om het ontspannen en gezellig te houden. Nu meer dan ooit is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en af te stemmen op de behoeftes van je kindje.

In deze mindful parenting workshop kun je ervaren wat mindfulness is, en meer te weten komen over de 9-weekse online training ‘Mindful met je peuter’.

We zullen samen met de kindjes korte activiteiten doen, en in een kijkmeditatie oefen je met je kindje te volgen. Je kindje zal het grootste deel van de tijd vrij kunnen spelen. Ik zal wat vertellen over de training en er is ruimte om vragen te stellen.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Je neemt deel via Zoom.

Zorg ervoor dat de ruimte veilig is en jullie (zo mogelijk) niet gestoord worden. Interessant en gevarieerd speelgoed helpt je kindje om erbij te blijven.

Als je je aanmeldt, ontvang je e-mail met een bevestiging en een link naar Zoom. Daarmee kun je op je tablet, desktop of smart tv deelnemen aan de workshop. Heb je de mail niet ontvangen? Dan is deze wellicht in je spam terecht gekomen.

Deelnemen via je telefoon is af te raden vanwege het kleine beeldscherm. Heb je een smart TV? Dan kun je de meeting wellicht broadcasten vanaf je telefoon.
Als je deelneemt met een laptop is het belangrijk om deze buiten het bereik van je peuter te zetten.
Bij FAQ kun je meer tips vinden over het online deelnemen aan workshops.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!


 

Aanmelden voor de workshop