Gratis workshop

Online introducties voor ouders en hun kindje (0 tot 4 jaar).

Het is niet makkelijk om het in deze tijden te ontspannen en bewust om te gaan met alle beperkingen. Nu meer dan ooit is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en af te stemmen op de behoeftes van je kindje.

In deze mindful parenting workshops kun je ervaren wat mindfulness is, en meer te weten komen over de 8-weekse online trainingen Mindful met je baby en Mindful met je peuter.

We zullen in het bijzijn van de kindjes mediteren, en in een kijkmeditatie oefen je met je kindje te lezen. Ik zal wat vertellen over de trainingen en er is ruimte om vragen te stellen.
Je kindje zal het grootste deel van de tijd vrij kunnen spelen, of bij je kunnen zitten. Het is geen bezwaar als je kindje slaapt.

Meld je aan voor een workshop
Praktische informatie

Je neemt deel via Zoom. Je kunt op je tablet, laptop, desktop of smart tv deelnemen.

Na je aanmelding ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Uiterlijk 30 minuten voor de workshop ontvang je een nieuwe mail met een link naar Zoom. Heb je de e-mails niet ontvangen? Wellicht is deze in je spam belandt. Neem anders contact op.

Tijdens de workshop

Zorg ervoor dat jullie zo min mogelijk gestoord worden, en je kindje veilig kan spelen.
Deelnemen via je telefoon is af te raden vanwege het kleine beeldscherm. Heb je een smart TV? Dan kun je de meeting wellicht broadcasten vanaf je telefoon. Of gebruik een laptop of tablet.

Heb je vragen? Kijk bij FAQ voor tips of neem contact op!