Samen met je baby: gratis online workshop

Vanwege zwangerschap weer in april 2021


Mindful met je baby: bewust genieten van elkaar.
Voor ouders en hun baby of dreumes (0 tot 18 maanden).

Het is niet makkelijk om het in deze tijden te ontspannen en bewust om te gaan met alle beperkingen. Nu meer dan ooit is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en af te stemmen op de behoeftes van je kindje.

In deze mindful parenting workshop kun je ervaren wat mindfulness is, en meer te weten komen over de 8-weekse online training ‘Mindful met je baby’.

We zullen in het bijzijn van de kindjes mediteren, en in een kijkmeditatie oefen je met je kindje te lezen. Ik zal wat vertellen over de training en er is ruimte om vragen te stellen.
Je kindje zal het grootste deel van de tijd vrij kunnen spelen, of bij je kunnen zitten. Het is geen bezwaar als je kindje slaapt.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Je neemt deel via Zoom.

Zorg ervoor dat de ruimte veilig is en jullie (zo mogelijk) niet gestoord worden. Interessant en gevarieerd speelgoed helpt je kindje om erbij te blijven.

Als je je aanmeldt, ontvang je een uitnodiging per e-mail. Daarmee kun je op je tablet, desktop of smart tv deelnemen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Wellicht is deze in je spam belandt.

Deelnemen via je telefoon is af te raden vanwege het kleine beeldscherm. Heb je een smart TV? Dan kun je de meeting wellicht broadcasten vanaf je telefoon.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!


 

Aanmelden voor de workshop

Meld je aan voor een gratis online introductie workshop. De workshop vindt plaats via Zoom, in je browser of de app. Kort voor aanvang ontvang je een uitnodiging per e-mail met een link.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor je deelname aan de workshop. Door je aan te melden geef je toestemming voor het opslaan van je gegevens.

Velden met een * zijn verplicht.