Over Loes Glandorff

Loes is er voor me als doorgewinterde reisleider. Ze kent het terrein door en door en ze is niet bang. Dat voel ik. En daarmee helpt ze mij.” – Heleen

Loes Glandorff is VMBN gecertificeerd. In 2012 volgde ze de mindfulnesstraining als terugvalpreventie voor depressies en burn-out. Sindsdien is haar kijk op het leven volledig veranderd: “Leven is voor mij een schitterend avontuur en mindfulness geeft me de helderheid om het te omarmen en te navigeren.”

Loes woont samen met partner en jonge dochter in Bilthoven. Het is voor haar een continue dans om de balans te vinden in het dagelijks leven. Mindfulness creërt steeds weer ruimte in de drukte van het bestaan, om te genieten van de rijkdom in het hier-en-nu. Haar partner en haar dochter zijn hierbij een eindeloze bron van inspiratie.

Als mindfulnesstrainer put Loes niet alleen uit het gezinsleven, maar ook uit haar jarenlange ervaring met meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van retraites heeft haar de rust en mildheid gegeven die ze meeneemt in haar trainerschap.

De mindfulnesstraining was een echte eye opener. Loes heeft een zeer prettige manier van lesgeven. In het begin had ik moeite om thuis te oefenen, maar naarmate de training vorderde kon ik steeds milder zijn voor mezelf en juist daardoor ging ik als vanzelf meer oefenen. Loes weet dit als geen ander over te brengen, met veel rust en geduld en een hele prettige stem.” – Ellen